Afdrukken

WAGENINGEN - Op de sportvelden van SKV aan de Zoomweg in Wageningen is Wouter Kolthek, medewerker van Sportwerkplaats, weer begonnen met Walking Football. Walking Football is een sportactiviteit bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar die actief willen bewegen en bezig willen blijven met lichaam en geest.

De deelnemers zijn er erg enthousiast over. Ieder kan op zijn eigen tempo deelnemen, men kan een praatje maken over wat hem of haar bezig houdt en blijft lichamelijk actief. Dames en heren voelen zich welkom. Er wordt niet gerend maar gelopen tijdens het sporten en toch is het competitiegevoel aanwezig.

Walking Voetbal is opgezet samen met SKV, KV Wageningen,’s Heerensloo, RIBW, Solidez, Gemeente Wageningen en de WUR vakgroep Help en Society.

Door het aanvragen van subsidies is het mogelijk om de deelnemers tot september te laten sporten en tevens acht andere Maatschappelijke Sportcoaches op te leiden. De sportwerkplaats heeft meerdere activiteiten zoals: Wandelactiviteit vanuit het Odensehuis, Spel en Sport voor mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen en Zumba via het Leger des Heils.

Je kan iedere dinsdagochtend meedoen met Walking Football door je aan te melden via: info@desportwerkplaats.nl of te bellen met de medewerkers Berry Hellegering 06-10886829 of Wouter Kolthek 06-82111104

Binnenkort staat er een filmpje op onze facebookpagina over de Sportwerkplaats en Walking Football

Door: RTV Rijnstreek - Redactie

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel