RTV Rijnstreek - Nieuws

WAGENINGEN - In Midden Nederland zijn de vakantie's begonnen. Dus de komende tijd zal het rustig zijn in de stad en vele inwoners trekken er op uit om vakantie te vieren. Ook de radio- en TV-makers van de omroep zullen een tijdje niet te horen of te zien zijn.

De omroep heeft diverse muziek- en informatieve programma's. Elke avond vanaf 20 tot 22 uur en in het weekend worden er gepresenteerde programma's uitgezonden. Echter tot tenminste 15 augustus zullen er vanwege de vakantie minder gepresenteerde programma's worden uitgezonden.

De muziekprogramma's De M van Menting op de dinsdag en Goedemorgen Wageningen op de zaterdagochtend van 9 tot 12 uur gaan op vakantie net zoals Klokkenluiden op de zondagochtend van 9 tot 11 uur en On the road again op de zondagavond van 22 tot 24 uur. Op de zondag is het informatieve weekjournaal tussen 12 en 1 uur tot 23 augustus niet te horen. Het cultuurprogramma Je weet niet wat je hoort op de woensdagavond gaat tot 26 augustus op vakantie. Maar u kunt wel op dezelfde tijd de muziekstijlen horen van de programma's die op vakantie zijn.

Elke dag wordt er nonstop muziek uitgezonden en Jazz met Andrea blijft wel uitzenden en pakt af en toe zelfs twee uur uit, dus van 11 tot 13 uur op de zondag. Ook Rijnstreek Blues op de maandagavond tussen 19 en 20 uur en Steentijd op de zondagavond tussen 21 en 22 uur kunt u wekelijks blijven horen. Afhankelijk van het nieuwsaanbod gaan in de vakantie de tekst-tv en video-items op social media zoveel mogelijk door net als het lokaal nieuws in de nonstop,

Na de zomer komen er nieuwe radioprogramma's, zoals campusradio en andere informatieve programma's op Radio en TV.

Houd dus regelmatig onze website www.rtvrijnstreek.nl in de gaten voor meer informatie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel