Afdrukken
Ankeiler: Voor de 12e keer organiseert de stichting van Berg tot Berg race van 22 t/m 26 september in de directe omgeving van Wageningen vier wandeldagen.

- Voor de 12e keer organiseert de stichting van Berg tot Berg race van 22 t/m 26 september in de directe omgeving van Wageningen vier wandeldagen. Dit jaar een nieuwe opzet van de Bergrace Wandel4daagse want de eerste twee dagen wandel je op de woensdag en donderdag en de laatste twee dagen op de zaterdag- en zondagmiddag. Vrijdag wordt er niet gelopen. Er zijn ook twee nieuwe start & finishlocaties: Theater Junushoff en Sportpark De Zoom bij SKV.

Afstand

Er is ook een afstand bij gekomen van 12 km op de laatste twee dagen. De 8 km afstand is dan verlengd met extra lussen. Voor de laatste twee dagen kun je ook afzonderlijk inschrijven. Kijk voor meer informatie en inschrijven op 4dagenwandelen.bergrace.nl

Kijk hier naar onze videoreportage over de Wandel 4daagse

Dit jaar gaan de routes over klompenpaden in het binnenveld en door de uiterwaarden van de Rijn, door de bossen op de Wageningse Berg en het Belmonte park. Nieuw is de start & finishlocatie Sportpark de Zoom bij SKV, met een passage door het Ecodorp, het Wagenings Wijngoed en Bikepark Wild Dukes. Daarnaast zijn er nog meer leuke belevenissen zoals een overvaart met het Lexkesveer op donderdag en de populaire hindernisbrug. In de stadsgracht bij Junushoff kun je op zaterdagmiddag kanovaren, suppen, is er een stormbaan, springkussen, panna voetbalkooi en nog meer leuke doe activiteiten.

Dag 1; Start & finish locatie is bij de boerderijwinkel De Hoge Born aan de Bornsesteeg.

Dag 2; Start & finish in het Stadion op de Wageningse Berg aan de Generaal Foulkesweg.

Dag 3; Start & finish bij theater Junushoff in het centrum van Wageningen.

Dag 4; Start & finish van de laatste dag is op sportpark De Zoom

Om je in te schrijven ga je naar 4dagenwandelen.bergrace.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel