Ik denk, dus ik filosofeer - RTV Rijnstreek
Ankeiler: Filosoferen: iets voor jou? Filosofie is hot & happening en helemaal niet zo vaag en saai als je misschien denkt. Dus kom maandelijks om 18.30 uur naar de bblthk en maak kennis met filosofie.

- Filosoferen: iets voor jou? Filosofie is hot & happening en helemaal niet zo vaag en saai als je misschien denkt. Dus kom maandelijks om 18.30 uur naar de bblthk en maak kennis met filosofie. Voor iedereen vanaf 22 jaar. Aanmelden is niet nodig.

De gesprekken zijn maandelijks in de bblthk onder leiding van Paul Lemmens. “Filosoferen doe je vooral omdat het leuk is!”. De gesprekken gaan over van alles en nog wat gaan en zijpaden geven vaak interessante wendingen. Paul: “Het fijne is dat er geen beslissingen hoeven te worden genomen, geen doel gehaald, geen conclusie getrokken. In een gesprek is iedereen gelijk en heeft iedereen evenveel te zeggen. Van samen filosoferen krijg je energie”. Paul Lemmens heeft de opleiding Filosofie Met Jongeren en Kinderen gedaan aan de Internationale School voor wijsbegeerte in Leusden en al menig gesprek gevoerd. Kijk voor actuele data op www.bblthk.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel