Derde Inbraak bij Speelgoedbank Wageningen - RTV Rijnstreek
Ankeiler: In de nacht van woensdag op donderdag is er voor de derde keer ingebroken bij de Speelgoedbank. Er werd weer een ruit ingegooid.

- In de nacht van woensdag op donderdag is er voor de derde keer ingebroken bij de Speelgoedbank. Er werd weer een ruit ingegooid. De politie was snel ter plaatse en er is een verdachte aangehouden. Zondag 21 november op maandag 22 november is voor de eerste keer bij de Speelgoedbank Wageningen een raam ingegooid met een stuk steen. De restanten van de steen lagen voor de deur wat wil zeggen dat ze het hek over zijn geklommen om op het terrein te kunnen komen. Er werd gedacht aan vandalisme door baldadige types en dat het hierbij zou blijven.

Helaas werd een nacht later van maandag 22 november op 23 november het pand alsnog binnen gegaan. Dit constateerde één van de vrijwilligers op dinsdagmorgen omstreeks 09.30 uur. De politie werd gebeld en er is onderzoek verricht aan het pand en in de wijk.

De schade is nog het meest vervelende, tevens zorgt het voor een onveilig gevoel voor de vrijwilligers die hun best doen om de Speelgoedbank draaiende te houden.

Wie bedenk het??

Je vraagt je af... wat valt er te halen? Wie bedenkt het zich om een inbraak te doen bij een organisatie als de Speelgoedbank? Tot op heden wordt er alleen speelgoed gemist naast de ontstane schade aan het pand.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel