Ankeiler: Afgelopen woensdag omstreeks 22.00 uur, werd een 16-jarige jongeman met geweld van zijn spullen beroofd. Dit gebeurde op het fietspad Dijkgraaf ter hoogte van de sportvelden.

- Afgelopen woensdag omstreeks 22.00 uur, werd een 16-jarige jongeman met geweld van zijn spullen beroofd. Dit gebeurde op het fietspad Dijkgraaf ter hoogte van de sportvelden. Door twee jongens op een scooter werd hij klemgereden, geduwd en geslagen en moest hij zijn spullen afgeven. De jongens op de scooter zijn vervolgens weggereden over de Dijkgraaf in de richting van Wageningen. Vervolgens reden zij rechtsaf de wijk Noordwest in.

Zo’n incident heeft een behoorlijke impact op het slachtoffer en ook op het veiligheidsgevoel van iedereen in de omgeving. Daarom zijn wij direct een onderzoek gestart om de verdachten van dit strafbare feit op te sporen.

Daar kunt u bij helpen. Hebt u gisteravond rond 22.00 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Dijkgraaf en/of omgeving Peppelsteeg dat hier mogelijk mee te maken heeft? Neem dan alstublieft contact op met de politie. U kunt de politie bereiken via telefoonnummer 0900-8844, via politie.nl of middels een privébericht op de facebookpagina van de politie.

Of woont u in het omcirkelde gebied en hebt u camera’s die mogelijk iets hebben opgenomen dat hier mee te maken heeft? Denk aan een videodeurbel, beveiligingscamera’s of mogelijk camera’s in uw voertuig. Dan horen wij dat uiteraard ook graag!

Hebt u trouwens uw camera al aangemeld bij Camera in Beeld? Kijk eens op politie.nl bij dit onderwerp.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel