Ankeiler: Lara Minnaard (29) is door bestuur en fractie van de Stadspartij Wageningen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

- Lara Minnaard (29) is door bestuur en fractie van de Stadspartij Wageningen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. In augustus van afgelopen jaar werd zij al benoemd tot fractievoorzitter van de partij. Nu volgt zij Rien Bor ook op als lijsttrekker. Minnaard is de jongste op de lijst van de Stadspartij en de eerste vrouwelijke lijsttrekker van de partij.

“Het is een grote eer en taak die mij door de partij is toebedeeld”, zegt Lara Minnaard. “De afgelopen twee verkiezingen zijn we als Stadspartij sterk gegroeid, niet alleen in zetels maar zeker ook in kennis en kunde. We hebben laten zien dat we een serieuze partij zijn, waarvan je weet wat je eraan hebt in de gemeenteraad. Maar vooral een partij die je altijd kunt benaderen met vragen. En dat is waarom ik politiek zo leuk vind. Omdat je het verschil kunt maken daar waar mensen het merken. Het is daarom heel zuur dat ik de afgelopen twee jaar vanwege COVID-19 niet of nauwelijks persoonlijk heb kunnen kennismaken met veel personen en organisaties in Wageningen.

Ambitie Partij

De ambitie van de Stadspartij voor de komende verkiezingen is om nu de grootste te worden. Naast de huidige gemeenteraadsfractie staan er voldoende mensen in de startblokken om actief te worden en de mogelijke nieuwe zetels op te vullen. Medio februari wordt de definitieve kieslijst op de website gepubliceerd samen met het nieuwe verkiezingsprogramma.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel