RTV Rijnstreek - Nieuws

WAGENINGEN - De komende week zijn er 2 live televisie-uitzendingen te zien bij de lokale omroep. Zondag het top 20 tafeltennistoernooi van ttv Shot en woensdag 16 september Het herfstcollege “De leefbare stad” vanuit Junushoff. De liveprogramma's zijn te zien via Ziggo kanaal 36 en KPN kanaal 1378.

Live Top 20 tafeltennistoernooi

Op zondag 13 september wordt in Wageningen een top-20 tafeltennistoernooi gespeeld. Wim van Breenen en Henk van Spanje van ttvSHOT kwamen tijdens de vakantieperiode op het idee om een toptoernooi in Wageningen te organiseren. De wedstrijden starten om 9:30 bij KV Wageningen, in sporthal het Binnenveld aan de Marijkeweg. Vanaf 15.00 uur kunt u dit toernooi live bekijken op ons televisiekanaal. De televisie-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door het mediateam van KV Wageningen en is ook via de website van tafeltennisbond www.NTTB.nl te zien.

Live herfstcollege De leefbare Stad

Woensdag 16 september zenden we op televisie het herfstcollege “De Leefbare stad” van de gemeente uit. Deze komt live vanuit theater Junushoff en start om 20.00 uur. U krijgt dan antwoorden op de vragen; Wat maakt een stad leefbaar? En hoe vertaal je een maatschappelijke opgave als ‘gezondheid’ naar de fysieke omgeving? Sprekers op deze avond zijn dr. ir. Martijn Duineveld, universitair hoofddocent bij de WUR en Thomas Steensma van Adema Architecten.

De televisie-uitzendingen zijn te zien via Ziggo kanaal 36 en KPN kanaal 1378.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel