RTV Rijnstreek - Nieuws

WAGENINGEN - Op 8 september was de aftrap van de Solidez ‘hug in a cup’ actie voor mantelzorgers. Normaal organiseert Solidez activiteiten voor mantelzorgers ter ontspanning en waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Of gaan we op huisbezoek. Door corona is het nu allemaal anders. En dat terwijl mantelzorgers juist nu ook die aandacht verdienden.

Samen met hulp van vrijwilligers is de 'hug in a cup' actie van start gegaan. Hierdoor kan Solidez mantelzorgers toch symbolisch een hart onder de riem steken. Iedere mantelzorger die geregistreerd is bij Mantelzorg Wageningen van Solidez ontvangt ‘a hug in a cup’.

Er zijn ongeveer 550 kop- en schotels gevuld met thee, geschonken door Albert Heijn Wageningen. 2switch Tiel leverde een aantal dozen met kop- en schotels om te vullen.

Ook de vrijwilligers die zich aangemeld hebben bij Coronahulp Wageningen en iets extra's voor hun mede inwoners van Wageningen willen doen worden met een hug in a cup bedankt. Deze vrijwilligers en collega’s van Solidez gaan de komende weken de presentjes bezorgen bij de ingeschreven mantelzorgers.

Bent u mantelzorger en nog niet bekend met Mantelzorg Wageningen van Solidez?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers, tel: 0317-468 818 (09:00-12:00 uur) of via mantelzorgwageningen@solidez.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel