RTV Rijnstreek - Nieuws
Lead image 1:
Lead image TXT 1:

WAGENINGEN - Tijdens de Kinderboekenweek, van woensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober, staat de geschiedenis centraal. Duik in het verleden, laat je meeslepen door de spannende verhalen over andere tijden en ontdek de avonturen van ridders, soldaten, gladiatoren en nog vele andere figuren uit de geschiedenis. Tijdens de Kinderboekenweek worden de spannendste, interessantste en meest ontroerende boeken binnen het thema uitgelicht in de bblthk.

Ook dit jaar komen er leerlingen uit groep acht op uitnodiging naar de bblthk. Zij volgen een workshop “Maak een boektrailer op de iPad”, waar ze aan de slag zullen gaan met het maken van een eigen trailer van een boek binnen het thema.

Filmvoorstelling “Kruimeltje: De Strijd om de Goudmijn”

Op vrijdag 9 oktober om 18.30 uur draait in de bblthk de film “Kruimeltje De Strijd om de Goudmijn” voor kinderen tot en met 12 jaar. In dit nieuwe vervolg op de klassieke kinderfilm beleeft Kruimeltje, samen met zijn trouwe hond Moor, allerlei avonturen wanneer hij probeert weg te lopen om het spannende stadsleven weer op te zoeken. Ga ook mee op avontuur! Reserveer je kaartje in onze webshop via www.bblthk.nl/agenda

Gratis magazines

De gratis magazines De Voorleesgids en De Kinderboekenkrant liggen voor je klaar vanaf 30 september. Boordevol inspiratie, boekentips en spelletjes. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel