Ankeiler: WAVV is kampioen geworden in de 4de klasse. Ze wisten de thuiswedstrijd tegen SDOO uit Lienden met 2-1 te winnen. Bij de rust stond WAVV al voor met 1-0 door een doelpunt van Davey Jansen.

- WAVV is kampioen geworden in de 4de klasse. Ze wisten de thuiswedstrijd tegen SDOO uit Lienden met 2-1 te winnen. Bij de rust stond WAVV al voor met 1-0 door een doelpunt van Davey Jansen. In de tweede helft kregen ze in de 50e minuut een strafschop tegen waardoor het 1-1 werd. Een punt was voldoende om het kampioenschap te pakken. Maar WAVV-er Sem de Leeuw wist nog een doelpunt te scoren waardoor de eindstand op 2-1 kwam.

WAVV is eindelijk weer kampioen. De laatste keer dat WAVV kampioen werd, was in het seizoen 2002-2003. Onder groot applaus van de vele fans kon nu het kampioenschap gevierd worden. Eerst werd op het veld gefeest. Daarna gingen de spelers in een half open bus een rondrit door Wageningen maken om onder luid gefeest met muziek en drank aan Wageningen bekendte maken dat WAVV kampioen was.

In het clubhuis was er voor alle afzonderlijke spelers en begeleidingsteam een persoonlijk ontvangst waarna de hele avond groot feest was met zanger Rudy Kokke en DJ Milan Budding.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel