Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1:

WAGENINGEN - Afgelopen donderdag werd de laatste bladzijde van het Gedenkenboek in Wageningen door de heer K. Van Guilik getekend. In het Gedenkenboek staan de handtekeningen van mensen die zich belangeloos ingezet hebben voor de Gemeente Wageningen en zijn inwoners. Burgemeester van Rumund maakt zich hier sterk voor als blijk van erkenning naar de inwoners toe en voor de geschiedschrijving van Wageningen.

Op 7 maart dit jaar kreeg de heer Kevin van Guilik als jongste persoon de Orde van Oranje Nassau opgespeld voor zijn verdiensten als vrijwilliger. Hij leidde niet allen het Volkstuinen project in Heveadorp maar zet zich al tientallen jaren in voor de jeugdafdeling van Schietvereniging de Kruithoorn.

Als instructeur, begeleider en bestuurslid begeleidt hij jongeren in het veilig en disciplinair beoefenen van de sport. Ook bij de overkoepelende organisatie KNSA staat hij hoog aangeschreven voor zijn positieve en constructieve inzet .

Ook voor volgend jaar hoopt de Burgemeester iemand uit te laten nodigen voor een handtekening in een nieuw Gedenkenboek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel