Afdrukken
Ankeiler: Na ruim 40 jaar bij ONA'53 actief te zijn geweest als verzorger heeft de 82-jarige Frans, in overleg met het bestuur besloten met deze werkzaamheden te stoppen.

- Na ruim 40 jaar bij ONA'53 actief te zijn geweest als verzorger heeft de 82-jarige Frans, in overleg met het bestuur besloten met deze werkzaamheden te stoppen. Het bestuur heeft in de laatste wedstrijd van deze competitie, thuis tegen AGOVV, Frans even in het zonnetje gezet. Gelukkig blijft de duizendpoot zijn diverse overige werkzaamheden voor de club nog wel uitvoeren.

Frans die ooit zelf actief voetballer was bij o.a. de FC. Wageningen is zeker geen onbekende in de voetbalwereld. Direct na afloop van de wedstrijd, die door AGOVV werd gewonnen met 2-1 werd Frans door Hans Bruyns, de voorzitter van ONA, naar het veld vergezeld waar hij in een korte toespraak werd bedankt voor zijn vele verdiensten als verzorger bij ONA. Dit alles ging vergezeld van een fraai boeket bloemen en een luid applaus van het aanwezige publiek.

Inmiddels hadden de spelers van ONA een mooie erehaag gevormd en mocht Frans onder luid applaus via de erehaag het veld verlaten. Zoals gezegd gaat Frans niet verloren voor de club en blijft hij op veel fronten nog actief binnen de vereniging.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel