30 Appartementen in Stadskantoor Olympiaplein - RTV Rijnstreek

Het voormalige stadkantoor aan het Olympiaplein krijgt een nieuwe toekomst als appartementencomplex. De nieuwe eigenaar Van Woerden Vastgoed wil in het kantoorpand circa 30 huur en/of koopappartementen realiseren, inclusief zes sociale huurwoningen voor statushouders met een verblijfsvergunning. Het project levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de revitalisering van het gebied als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Olympiaplein en omgeving.

Het voormalige stadkantoor aan het Olympiaplein krijgt een nieuwe toekomst als appartementencomplex. De nieuwe eigenaar Van Woerden Vastgoed wil in het kantoorpand circa 30 huur en/of koopappartementen realiseren, inclusief zes sociale huurwoningen voor statushouders met een verblijfsvergunning. Het project levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de revitalisering van het gebied als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Olympiaplein en omgeving. Omwonenden ontvangen binnen enkele maanden een uitnodiging voor een informatiebijenkomst over de plannen.

Nog dit jaar wordt gestart met de werkzaamheden en de omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente. Vervolgens wordt komend voorjaar met de verbouw begonnen. Naar verwachting is het pand eind 2020 klaar voor bewoning. Gistermiddag heeft wethouder Dennis Gudden namens het college van B en W de sleutel van het pand formeel overgedragen aan de nieuwe eigenaar Frank van Woerden. De afgelopen maanden was het kantoorpand door de gemeente tijdelijk in gebruik gegeven aan Gapph Interim Beheer.

Door: RTV Rijnstreek - Redactie

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel