RTV Rijnstreek - Nieuws

WAGENINGEN - Burgemeester Geert van Rumund was afgelopen woensdagavond de centrale gast in ‘Je weet niet wat je hoort’, het wekelijkse cultuurprogramma op Rijnstreek-FM. Met de presentatoren Ton van Rhoon en Didi de Vries gaat hij in gesprek over zijn burgemeesterschap, dat in het voorjaar zal eindigen.

Aanleiding is de tentoonstelling ‘Alles heeft een naam’, die te zien is in museum de Casteelse Poort. Daarvan is de burgemeester de curator. In verschillende zalen van het museum krijgen bezoekers een interessant inkijkje in zowel zijn privéleven als in de persoonlijke beleving van zijn burgemeesterschap. Daarnaast natuurlijk volop aandacht voor de kunstzinnige smaak van de burgemeester.

In ‘Je weet niet wat je hoort’ wordt het gesprek afgewisseld met muziek die past bij de smaak van de burgemeester. En misschien bestaat er een kans dat hij zal onthullen waarom de tentoonstelling in de Casteelse Poort de titel ‘Alles heeft een naam ‘ draagt. Tot nu toe hult de burgemeester zich op dit punt bewust in nevelen.

Het cultuurprogramma ‘Je weet niet wat je hoort’ wordt woensdagavond uitgezonden tussen 8 en 10 uur. Herhalingen op vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur en zaterdagavond tussen 7 en 9 uur. Het programma is te beluisteren via FM106, de kabelkanalen van Ziggo en KPN en het internet. Voor frequenties en uitzending gemist: zie website RTV Rijnstreek

Door: Mediapartner RTV Rijnstreek

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel