Wagenings erezilver voor Mevrouw van den Brink-Rijtema - RTV Rijnstreek
Ankeiler: Mevrouw E. (Emilie) Van den Brink-Rijtema ontving donderdagmiddag 22 april uit handen van burgemeester Geert Van Rumund het Wagenings erezilver.

WAGENINGEN - Mevrouw E. (Emilie) Van den Brink-Rijtema ontving donderdagmiddag 22 april uit handen van burgemeester Geert Van Rumund het Wagenings erezilver. De uitreiking vond plaats met een klein gezelschap in de raadzaal van het stadhuis. Mevrouw Van den Brink werkte op 1 januari 2021 al 25 jaar voor de Volksuniversiteit.

Burgemeester Van Rumund: ”U wordt gezien als de spin in het web en drijvende kracht achter de organisatie. De stabiele factor die verantwoordelijk is voor het dagelijks reilen en zeilen. Een zilveren onderscheiding voor een gouden kracht gaven de aanvragers van de onderscheiding terecht aan”.

Ambassadeur

Mevrouw van den Brink is behalve administrateur ook de coördinator voor bestuur, docenten en cursisten. Zij zorgt samen met het bestuur voor het programma en de coördinatie van de cursussen en de locaties. Met veel tact geeft zij invulling aan de samenwerking met medewerkers en externe partijen. Als ambassadeur is zij voor de Volksuniversiteit een onmisbare sleutelfiguur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel