Nog geen extra drukte in Wageningen bij opening terrassen - RTV Rijnstreek
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Nog geen grote drukte bij de opening Foto: RTV Rijnstreek
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Bij de Kater laat je je telefoonnummer achter Foto: RTV Rijnstreek
Lead image 3:
Lead image TXT 3: De eigenaar van Cafe het Centrum maakt zijn terras schoon. Foto: RTV Rijnstreek
Ankeiler: Vanaf 12.00 uur zijn de terrassen in Wageningen weer open gegaan. Maar dat heeft nog niet tot extra drukte in de stad geleid.

WAGENINGEN - Vanaf 12.00 uur zijn de terrassen in Wageningen weer open gegaan. Maar dat heeft nog niet tot extra drukte in de stad geleid. Alle horecaondernemers hadden hun terras al klaargezet maar nog wel afgesloten. Er stonden slecht enkele mensen te wachten tot ze het terras op mochten. Precies om 12.00 uur ging de terrassen open.

Bij Brownies en Downies werd het terras officieus geopend door wethouder Maud Hulshof en Robert Frijlink, Citymanager van Wageningen. Bij café de Kater moest je of gereserveerd hebben of je telefoonnummer achterlaten voor het geval dat. Café de Tijd gaat pas donderdag van 12 tot 18 uur open. Bij De Korenbeurs waren ze druk bezig om de gasten van een drankje te voorzien maar het loopt nog niet storm. Café het Centrum in de Kapelstraat had het terras nog een extra schoonmaakbeurt gegeven. Het meubilair had enige hinderlijke stof opgelopen.

De bezoekers waren opgelucht dat ze weer een terrasje konden pikken. Na een half uur waren de terrassen goed gevuld maar de toeloop naar de terrassen was niet verontrustend. De ondernemers kunnen weer een beetje omzet draaien. Vanaf vandaag zijn ook de non-food marktkramen weer aanwezig op de woensdagmarkt. Dus de tassenkraam en de plantenkraam van Ton van Tuil staan er ook weer elke woensdag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl