Cd-verkoop bblthk Wageningen op afspraak - RTV Rijnstreek
Ankeiler: Eind 2020 ging de cd-collectie van de bblthk in de verkoop. We namen na ca. 30 jaar afscheid van onze cd’s. Deze maand hervat de bblthk de verkoop.

WAGENINGEN - Eind 2020 ging de cd-collectie van de bblthk in de verkoop. We namen na ca. 30 jaar afscheid van onze cd’s. Deze maand hervat de bblthk de verkoop. Vanaf 6 mei is het mogelijk via telefoon en website een afspraak te maken voor het kopen van een cd. De opbrengst gaat naar de Wageningse muzieksector.

De collectie had ooit de omvang van 20.000 titels, nu resten daar nog ca. 5000 titels van en gaan we ermee stoppen. Een deel van de cd-collectie is geschonken aan Wageningse instellingen met een verblijfsfunctie.

We zien een unieke kans. We koppelen onze wens om iets te betekenen aan de verkoop van de cd-collectie. Vanwege corona is ook in Wageningen het muzikale leven vrijwel tot stilstand gekomen. Muzikanten en hun publiek willen dat er weer mooie concerten komen. De opbrengst van de verkoop zal daarom gebruikt worden voor het organiseren van concerten door Wageningse muzikanten in de bblthk, hopelijk nog in 2021.

Spelregels

De cd’s kosten een euro per doosje. Wie dit goede doel extra wil steunen, kan naar eigen inzicht meer betalen. Betalen kan uitsluitend met je pinpas. We nemen geen contant geld aan. Gekochte cd’s kunnen niet retour gebracht worden.

Maak een afspraak via www.bblthk.nl/verkoop of telefonisch tussen 9.00 - 12.00 uur via 0317 - 413 352

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Deel dit artikel