RTV Rijnstreek - Nieuws

Vanaf 16 juni is er een nieuwe website van de gemeente Wageningen: stemvan.wageningen.nl. Op deze website gaat de gemeente Wageningen diverse projecten uitleggen en vraagt daarover uw mening. De projecten kunnen gaan over een herinrichting van uw buurt of een buitengebied zoals de uiterwaarden of het binnenveld.

De gemeente vindt de mening van iedere inwoner bij zo'n project daarbij belangrijk. Met ‘Stem van Wageningen’ hoopt de gemeente een grotere, andere groep inwoners een stem te geven. De bedoeling is om de ‘Stem van Wageningen’ de komende tijd verder uit te breiden met nieuwe projecten en nieuwe mogelijkheden. Op deze manier kan ieder een eigen mening geven en ideeën aanbrengen om je buurt aan te passen.

Meld je nu aan op stemvan.wageningen.nl! We starten met een vragenlijst ‘wat vind jij handig en fijn op het gebied van contact met gemeente Wageningen? De gemeente wil natuurlijk dat zo veel mogelijk Wageningers mee gaan denken. U kunt zich aanmelden op site: stemvan.wageningen.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel