RTV Rijnstreek - Nieuws

Twee renners van het Wageningse Dutch Food Valley Cycling Team (DFVCT), Jeroen van Krimpen uit Utrecht en Geert van Kappel uit Sleeuwijk, rijden op zondag 21 juni - de langste dag van het jaar - 24 uur lang een recordaantal kilometers. De start is zaterdag middernacht en de tocht eindigt zondag middernacht. De renners verwachten rond de 700 kilometers te rijden.

Jeroen van Krimpen en Geert van Kappel worden 24 uur lang begeleid met de ploegleidersauto door René Bastiaansen (teammanager) en Martijn van Krimpen (verzorger). Onderweg haken vele renners en sponsoren aan om een stuk(je) mee te fietsen.

De tocht start in Utrecht en gaat als eerste naar Sneek, waar de renners op bezoek gaan bij René Hooghiemster van kledingleverancier Kalas. René, ook renner bij DFVCT, kwam begin dit jaar zwaar ten val en is nog steeds aan het revalideren. Met dit bezoek wil DFVCT René een hart onder de riem steken. Vanuit Sneek gaat de reis naar Wezep waar helmen- en tassensponsor Cadomotus is gevestigd. Op de dag fietsen ze ook langs diverse sponsoren in Wageningen en omgeving.

De laatste stop van de monstertocht is de wielervereniging JvR De Batauwers in Tiel, om daarna in Rhenen de 24 uur vol te fietsen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel