RTV Rijnstreek - Nieuws
Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Estavana Polman op de trappen voor Paleis Noordeinde. Foto: Estavana Polman / Instagram
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Estavana Polman met Addy van den Krommenacker. Foto: Instagram Addy van den Krommenacker
Estavana Polman. Foto: Instagram Addy van den Krommenacker

Estavana Polman. Foto: Instagram Addy van den Krommenacker

ARNHEM - Handbalster Estavana Polman uit Arnhem maakte dinsdag deel uit van een speciaal groepje genodigden voor de Uitblinkerslunch 2020. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima nodigden in totaal zestien Nederlanders uit die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie.

Op haar eigen Instagram-account pronkt ze op een foto op de rode loper voor Paleis Noordeinde. "Wauw, wat een fantastische dag. Ik mocht vandaag naar het Paleis Noordeinde voor de uitblinkerslunch met de koning en koningin", schrijft ze erbij. Polman had een creatie van modekoning Addy van den Krommenacker aan.

Bekijk de mooie jurk die ze droeg.

Foto: Instagram Addy van den Krommenacker.

Foto: Instagram Addy van den Krommenacker.

Polman won in december vorig jaar met de nationale vrouwenhandbalploeg de wereldtitel. In de finale werd Spanje verslagen. Zelf werd Polman na het toernooi uitgeroepen tot meest waardevolle speler. 

Zie ook: Estavana Polman én wij zijn wereldkampioen handbal!

De handbalster uit Arnhem bevond zich dinsdag in goed gezelschap. De koning en koningin nodigden onder anderen zangeres Davina Michelle, presentator en acteur Jandino Asporaat, voormalig toptennisser Richard Krajicek, langebaanschaatsster Jutta Leerdam en Topvrouw van het Jaar 2019 Rianne Letschert uit voor de speciale lunch op het paleis.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel