Parkconcert Junushoff met Sven Ratzke - RTV Rijnstreek

Foto:  Raztke - Where are we now - Hanneke Wetzer

Foto: Raztke - Where are we now - Hanneke Wetzer

WAGENINGEN - Zaterdag 22 augustus staat, in het kader van de Parkconcerten van de Wageningse Cultuurzomer, Sven Tatzke op het podium in de tuin van de Junushoff in Wageningen.

Sven Ratzke is één van de beste Bowie-vertolkers. Dat heeft hij met zijn show Starman, die wereldwijd voor furore zorgde, al bewezen. Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken.

Ook deze avond vertolkt Ratske het werk van Bowie en laat daarmee een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. De nummers komen in een intieme setting keihard binnen. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema's in Bowies oeuvre. Daarnaast neemt Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren.

Junushoff Wageningen organiseert samen met Popupop en PALS Wageningen iedere zaterdag in augustus een – coronaproof - concert in het park achter de schouwburg. Er is plaats voor 100 bezoekers. De Parkconcerten zijn onderdeel van de Wageningse Cultuurzomer. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Grote Zaal van de Junushoff.

Deel dit artikel